QUÈ VOL DIR VIURE EN UNA CASA ECOEFICIENT?

Les cases ecosostenibles estan dissenyades per aprofitar al màxim els recursos naturals i, per tant, pensades per a estalviar energia.


 

Ventilació natural (autorefrigerants):

Una càmera d'aire ventilat millora el comportament tèrmic de les façanes. Això et permetrà estalviar el consum energètic en climatització, especialment en refrigeració.

 

Pati amb confort tèrmic:

Un jardí vertical a la façana del mur del pati mitjançant jardineres hidropòniques (sense terra), amb plantes aptes per a al·lèrgics, s'encarregarà de conferir personalitat i confort visual a l'espai. Alhora, actuarà com a aïllant natural.

 

Control de la radiació solar per geometria:

La forma i la disposició de les cases ha estat estudiada per a reduir l'increment energètic per radiació solar i enlluernament.

 

Maximització de la llum natural:

L'orientació cap al sud nodreix de llum solar els espais durant tot el dia. Això vol dir que no serà necessari encendre els llums fins que el sol no es pongui.
 

Instal·lacions eficients:

Les cases compten amb màquines eficients, un recorregut optimitzat de les instal·lacions d'aigua i electricitat i un sistema automatitzat de gestió. Això vol dir que la teva casa s'encarregarà d’abastir-se energèticament, cosa que estalviarà costos.

 

 
 
 

T’imagines les teves factures de la llum, aigua o gas un 30 % més barates per sempre?

Can Canal ha estat projectat seguint premisses d'eficiència energètica. Per això podem garantir-te que estalviaràs un 30 % del consum energètic si ho comparem al consum d'un habitatge convencional.

 

 
Image

COMPARTIR