L’estudi d’arquitectura

Aquest projecte arquitectònic d'última generació ha estat desenvolupat per l'estudi d'arquitectura Pich-Aguilera, especialistes en construcció ecosostenible.

 
 
Image

Felip Pich-Aguilera, soci fundador de PichArchitects, és a més president de l'associació GBCe (Green Building Council estatal) que es defineix com "una associació sense ànim de lucre que uneix representants de tots els agents del sector de l'edificació amb la finalitat de contribuir a la transformació del mercat immobiliari cap a una edificació més sostenible".

D'aquesta manera, Can Canal conforma un conjunt de cases unifamiliars que uneixen les últimes tecnologies en arquitectura verda provada i recolzada pels nombrosos premis i reconeixements que l'estudi d'arquitectes ha rebut aquests últims anys.


 
 

La propietat

El terreny de Can Canal és propietat de Masos Bonafont. És una promoció familiar, única i exclusiva per a aquells que vulguin viure en una casa d’última generació al peu d’un parc natural.

 
 
 
Image


Com que no hi ha intermediaris, no hi ha sobrecostos en els terrenys i oferim una promoció única a un preu imbatible en l’àrea del Maresme.


 
 
 

COMPARTIR